maanantai 1. marraskuuta 2010

Minnie unten mailla

Isäntäväki kotiutui Helsingin matkalta ja kotona ei ollut tehty pahoja lainkaan! Pakko sanoa, että nyt ollaan aikalailla ylpeitä lapsosista, hyvin käyttäytyivät. Illalla saatiin Minnie syliin nukkumaan extra-pitkäksi aikaa.
Pikku-Minnien nukkuma-asennot on jaksanut naurattaa isäntäväkeä koko tytön meillä viettämän ajan. Minnie kun ei turhia mieti, onko jossain paikassa tarkoitus nukkua ja ihmisten tehtävä on pitää esimerkiksi kiinni nukkuvasta pienestä kissasta, joka haluaa nukkua sohvan uloimmalla reunalla. Ainakaan mamma ei ole koskaan tavannut yhtä luottavaista ja ihmisrakasta pientä kissaa kuin meidän Minnie.


Minnien ensimmäisen illan nukkumapaikaksi kelpasi mamman käsi. Mamma sitten tossa asennossa yritti oleskella sen ajan, kun pikku neiti suvaitsi tuossa viettää. Eipä paljon pikku kissaa pelottanut uuteen kotiin tulla kun isäntäväki kelpasi heti nukkuma-alustaksi.


Minnien yleisin asento tosiaan on yllä olevassa kuvassa näkyvä ihmisnojaan luottavan kissan asento. Yllä olevassa kuvassakin kissa olisi lattialla, ellei isäntäväki olisi tukemassa. Asiaan tietenkin kuuluu, että jalat pidetään joko jäykkinä takana tai kokonaan unessa oltaessa koko kissan kuuluu olla veltto. Minniellä on uskomaton taito olla tosiaan, kokonaan veltto kissa. Sen häntää voi nostella ja tassuja liikutella, tuntuu kuin ei olisi luita ollenkaan... Aikamoinen mato koko meidän pieni tyttö.


Toisinaan, nykyään yhä useammin, ihmisiä siunataan tällaisella ilolla. Asiaan kuuluu jatkuva mahan ja leuan rapsutus ja usein Minnie harrastaa myös unissaan juoksua ja kovaa juttelua. Tällaisessa asennossa nukutaankin sitten pidempään ja mikäli sen hetkisen sänkynä toimivan ihmisen on liikuttava, seuraa pahoja katseita Minnien suunnalta. Useimmin Minnie valitsee nukkuma-alustakseen sen ihmisen, jolla on kesken esimerkiksi koulutyöt tai tietokonehommat. Tällä hetkellä pikku kissa nukkuu kirjurina toimivan mamman sylissä, johon ryömi samantien kun tietokone aukesi.

P.S Nyt voit seurata Mjaumaata myös Bloglovinin kautta!

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Supersuloisia kuvia ja juttuja! Tällaisia ei pitäisi katsoa eikä lukea työkoneella, tulee kauhea sylikissaikävä. Meilläkin nukutaan välillä miten sattuu. Aina kun kissa roikkuu vain ihmisen kannattelemana tai esim. kävelee pokkana ihmisen yli, tulee mieleen, että kyllä nuo luottavat ihmisiin, kun eivät yhtään varo.

Tiikerikissat kirjoitti...

Joo täällä meillä on kanssa aina joku roikkumassa jossain, Minnie on ihastunut nyt kameroihin, aina kun näkyy kamera pitää sitä tulla katsomaan ihan läheltä ja kameroiden päälle/viereen pitää päästä kanssa nukkumaan! Ja yöt nukutaan varoen kissoja kun Moira nukkuu välissä, Max jaloissa ja Minnie toisella puolella :)