keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Lunta sataa! Lunta sataa!

Täällä meilläkin saatiin vihdoin lunta! Maxia ja Minnietähän ollaan viety ulos ihan tasaisin väliajoin tähän saakka, kun kerran ovat ovella kiljuneet. Lumisateen alettua molemmat huusi taas ovella ja päätettiin että pääseepähän katit kattomaan lunta. Max kun on edellisessä asunnossa partsilla makaillu lumikasoissakin.

Minnie odottamassa ulospääsyä

Ulkonahan Max sitten totesi, että tää ei ole yhtään kiva juttu ja löi jarrut pohjaan. Päätettiin sitten viedä se sisään, mutta Minnie jatkoi ulkoilua. Minniellähän on vähän tollanen paksumman tuntuinen turkki, kun siinä on sitä norskia. Neitihän ei ollut millänsäkään, juoksenteli viimeisten lehtien perässä ja kiipeili puihin. Tosin puolen tunnin ulkoilun jälkeen alkoi riittämään ja tyttö suuntasi rapun ovelle odottamaan kotiin pääsyä!
Minniehän ulkoillessa harrastaa tota puihin kiipeilyä. Aluksi pelättiin, että se ei tuu alas, mutta hyvin nuori neiti kiipeää alas heti kun on tarkastettu puiden tilanne. Huomnaatteko muuten, miten paljon Minnie on kasvanut? Kummastellaan ihan jatkuvasti sitä, että neiti näyttää joka päivä vaan suuremmalta ja suuremmalta! Saattaa olla, että meillä on vuoden päästä melko isokokoinen tyttökissa.


Isäntäväki kokeili ensimmäisen kerran lisätä videotakin tänne! Videossa Minnie ei tietenkään ulkoile lainkaan niin aktiivisesti kuin yleensä, jotenkin noi kameran äänet tuntuu häiritsevän Minnieta ja se alkaa keskittymään lähinnä kameraan normaalileikkien sijaan. 

Ollaan tässä päätetty, että Maxin ulkoilut on tältä talvelta nyt ohitse, mutta Minnie saa ulkoilla niin kauan, kun ulkoilu näyttää mieluisalta. Sitten kun aletaan istumaan rapun oven edessä, niin turha ulkoilla. Koska muilla kissaperheillä loppuu ulkoilut?

2 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Ilmojen viiletessä alle 15 asteen on ollut meillä nyrkkisääntönä. Käytännössä tänä vuonna elokuun jälkeen ei olla käyty ulkona.

Syy tähän tiukaan linjaan on Lulun pissavaivat jotka ajoittuvat elo-syyskuun vaihteeseen ja ilmojen viilentymiseen.

Lulu haluaa palavasti ulos varsinkin aurinkoisilla säillä, mutta linja täytyy pitää valitettavan tiukkana. Pissavaivat tulevat välittömästi jos tiikeri käy ulkona. Ikävä juttu, mutta helposti ärtyvä kissanvirtsarakko ei ole kiva vinkulelu.

Tiikerikissat kirjoitti...

Meillä ei onneksi ole Minniellä mitään ongelmia ollut. Moira ei uskalleta päästää edes metriä lähemmäs ovea; se tulis vissiin kipeeksi pelkästään ikkunalaudalla istumisesta...