perjantai 5. marraskuuta 2010

Postia ja sairastelua

Mamma sai tässä taanoin postista paketin, joka sisälsi valmistumislakin joulun juhlallisuuksiin. Tiikerikissoja äidin tuleva valmistuminen ei kuitenkaan jaksanut kiinnostaa, vaan mielenkiintoisempi oli paketti; ihana, rapiseva, paksua pahvia oleva laatikko. Laatikkohan sitten säilyi meillä jonkun päivän virallisena sänkynä, jonka Max omi itselleen. Minnie tosin yritti päästä osingoille ja heti, kun Maxin silmä vältti, pikkuneiti oli vallannut sängyn!

Kylläpäs tulikin kamala kuva pojasta, silmätkin kiiltää. Ei vaan käteen osunu kun toi pikkukamera...

 "Pentu pois mun laatikosta!"

"Voitto!"

Max luovutti ja siirtyi lopuksi nukkumaan auringonpaisteeseen tuolille....

Ihan järkyttää kun kattoo näitä jokunen viikko sitten otettuja kuvia, kun Minnie on kasvanut näistä kuvista ihan valtavasti! Pitää päivittää neidin kuvia pian, koska pikkuneiti alkaa mennä jo Moiran ohi korkeudessa.

Meillä on päästy sairastelun makuun tässä tänä syksynä. Meidän kissathan tosiaan on ollut tosi terveitä aina, Moira ja Max käynyt vaan rokotuksissa ja kastroitavana ja Max kerran astunut kuumalle liedelle ja saanut palovamman. Muuten ollaan kuitenkin vältytty kaikelta sairastelulta ja tapaturmilta. Olisi pitänyt koputtaa puuta sillon, koska nythän meillä on syksyn mittaan ollut vaikka ja mitä... Minnien silmätulehdus ja korvapunkit tytön meille tullessa, Maxin tassu hajalla (ei tosin vieläkään ihan kunnolla parantunut, aina silloin tällöin mennään kolmella jalalla edelleen), Maxin ja Moiran silmätulehdukset - jotka ei edes ota parantuakseen. Nyt Moira on lisäksi alkanut yskimään ja aivastelemaan. On siamilaisrouva vissiin saanut kylmää, kun on muutamana aamuna ollut tosi kylmä herätessä ja toi rotuhan on vähän herkkä kylmälle. Ja eikun patterit täysille ja kissojen kotitekoista (eläinlääkärin ohjeen mukaan tehtyä!) yskänlääkettä kissalle ruiskulla suuhun ja tippoja silmiin...

4 kommenttia:

L-L kirjoitti...

Postituslaatikot ovat meilläkin suosikkeja. Ei yhtään laatikkoa ole vielä talouteen tullut jota ei ole tarkistettu ja testinukuttu :)

Toivotaan, että nuhat, yskät ja silmätulehdukset ovat pian pois sairasteltu ja terveet kissanpäivät saavat jatkua.

Tiikerikissat kirjoitti...

Joo, meillä on kanssa kaikki paketit mutta toi oli kyllä ihan yllättävän suuressa suosiossa! :)

Toivotaan, että on päästy eroon kaikista taudeista ja pöpöistä jo kohta... Tänään on vielä aivasteltu ja silmät vuotaneeet, jos ei kohta yskiminen ja aivastelu lopu niin taitaa olla taas lääkärireissu :/

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten IHANA toi viimeinen kuva ♥ Max on niin mussukka!

Tiikerikissat kirjoitti...

Max kiittää! Mamma on samaa mieltä, aikamoinen kullanmuru toi meidän talon mies!