tiistai 23. marraskuuta 2010

Tuplajuhlapäivä!


Tänään rakas Moira-rouvamme viettää 7-vuotispäiväänsä!

Moiran syntymäaika oli melko pitkään täysi salaisuus ja luultiin Moiraa pitkään vuotta vanhemmaksi. Ihan vähä aikaa sitten vasta selvisi, että Moira on syntynyt marraskuussa 2003. Syntymäpäiväksi päätimme omatoimisesti valita marraskuus 23. päivän myöhemmin selviävästä syystä. Rouva päivänsankari ei tosin ole syntymäpäiväänsä hirveämmin juhlinut, koska isäntäväeltä loppui juhlaideat kesken... Moira kun ei ole oikein  ruoanystävä vaan vain harvat ja valitut ruoat kelpaavat. Suurta herkkua eli Oltermanni-juustoa ja keittokinkkua Moiralle on kuitenkin tarjoiltu normaalista poiketen ja niitä on huristen syöty. Pitää kuitenkin ottaa muutaman vuoden juhlat takaisin, raukalle tuskin on koskaan synttäreistään edes kerrottu. Lahjoja Moiralle ei myöskään hankittu, koska lelut ei Moiran mieleen ole... Ei ole isäntäväki tainnut nähdä koskaan Moiraa leikkimässä leluilla, vaikka pitkin lattioita lojuu järjetön määrä erilaisia kissanleluja. Eiköhän Moiralle paras lahja ole se, että on koko päivän saanut nukkua jonkun sylissä.

Juhlan kunniaksi julkaistakoon Moirasta muutama kuva, joita blogista ei ennestään löydy.


Moira ei toisinaan ole kovin kuvauksellinen...


Lisää kuvia Moirasta mamma lupaa laittaa, kunhan saa niitä tuolta ulkoisen kovalevyn kätköistä kaivella!

Kuten otsikko kertoo, vietämme tosiaan tänään tuplajuhlia. Tuplajuhlat siksi, että

Minnie täyttää tänään 6kk eli puoli vuotta!

Minnie siis on syntynyt 23.5.2010 ja koska puolivuotispäivä osui lähelle Moiran syntymäaikaa, päätimme viettää niitä yhdessä. Minnien ensimmäisen puolivuotisen kunniaksi julkaistaan kuvia Minnien ensimmäisiltä päiviltä ja nykyisiä kuvia, huomaatteko eron?


Ihka ensimmäinen kuva Minniestä kun neiti meille saapui 12 viikon iässä! (Ei paljon pelottanut kuljetushäkissä)

Ekoina päivinä Maxin kanssa syömässä


Minnie ja silmätulehdus...
 Verratkaapas tätä tohon aiempaan ruokailu-kuvaan!

Ja verratkaa Moiran ja Minnien nykyistä kokoeroa, tyttö kasvaa hyvää vauhtia!

Meillä siis jatketaan Minnien 1-vuotispäivän odottamista ja Moiran 8-vuotispäivän odottamista! Ennen niitä tosin vietetään Max-herran 3-vuotispäivää.

Ei kommentteja: