tiistai 7. joulukuuta 2010

Kirjeitä Joulupukille


Koska joulukuu on jo pitkälle, katsoivat Tiikerikissatkin parhaaksi kirjoittaa Joulupukille, etteivät jää lahjoja vaille. Mamma toimi kirjurina ja voi vakuuttaa, että Max, Minnie ja Moira itse halusivat juuri nuo lahjat. Asiaan ei vaikuttanut millään muotoa se, että Minnie on aloittanut rappuun karkailun ja on kovin kiinnostunut ikkunoista niiden ollessa auki, eikä myöskään se, että Max on muutamaan otteeseen tehnyt päivän mittaisen karkumatkan avattuaan ikkunan säpistä. Moiraa tosin ei ulkoilu talvisäässä kiinnosta edes sen vertaa, että viitsisi lähestyä aukinaista ovea tai ikkunaa, mutta kaiketi Moira toivoo nimilaattaa ensi kesän mökkireissuja ja ulkoiluja varten.

Joulupukkia odotellessa isäntäväki toi Maxille ja Minnielle pannat Citymarketista. Hintaa pannoilla oli 1,99€ per kappale. Moira saa jatkaa eloaan pannattomana ainakin jouluun asti. Meillähän kaikilla kissoilla on valjaat, joissa ulkoilu on yleensä tapahtunut, mutta valjaista ei hirveästi hyötyä ole, jos kissa livahtaa salaa ulos, koska niitä ei viitsi jatkuvasti pitää päällä, toisin kuin pantaa. Ulkoilut aiotaan kuitenkin toteuttaa yhä valjaissa.


Max esittelee ylpeänä uutta pantaansa. Eipä tunnu kumpaakaan Tiikerikissaa pahemmin pannan kantaminen kiusata, koska kumpikaan ei ollu yhtään sitä yrittänyt rapsutella eikä repiä pois. Oikeastaan kumpikaan ei ole pahemmin osoittanut mitään merkkejä siitä, että pannan olemassaoloa edes huomattaisiin. Katsotaan, muuttuuko ääni kellossa kun pantaan lisätään Joulupukin toivonmukaan tuomat nimilaatat. Tiikerikissoilta siis täydet pisteet Prisman halpis-pannoille, ainakin toistaiseksi. Ainoana miinuksena pannoissa oli kulkunen, jonka tosin sai helposti saksien avulla napsaistua pois. Mamma nimittäin ei jaksa kuunnella jatkuvaa kilinää joka suunnasta. Ja onneksi hintakaan ei päätä huimannut, joten ei harmita, jos pannat kohtaavat tuhonsa ennen ensi kesää!

2 kommenttia:

sea kirjoitti...

Meillä on suosittu samoja pantoja omalle ja porukoiden kissoille, miinustettuna se kulkunen. :D Pinkki sydänlaatta teetettiin Annille Mustissa ja Mirrissä muutamalla eurolla. :) Kotona Anni ei pantaa käytä, mutta maalla saa ulkoilla vapaana ja silloin se tulee tarpeeseen. Pitäisikin ostaa uusi kun vanha on kulunut ja vääntynyt, taisi aiheuttaa kulumaakin kaulakarvoihin viime kesänä.

Tiikerikissat kirjoitti...

Meillä lähti kulkunen kanssa saman tien roskiin, sellasta kilinää ei jaksa kuunnella hetkeäkään! Ajateltiin myös Mustista ja Mirristä käydä tilaamassa joululahjaksi nimilaatat, hintaa on muistaakseni 7€ per kappale, niin onpahan vähän parempi mieli, jos joku kissoista päättää taasen livistää jostakin rakosesta kun tietää, että on ainakin yhteystiedot mukana.