sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Arkistojen kätköistä osa 2Tällainen ihastuttava kissa onnistuttiin tallentamaan kameralle muutama vuosi sitten. Mamma taas kaiveli arkistojaan ja löysi hauskaa kuvamateriaalia tällä kertaa Moirasta! Yllä olevassa kuvassa Moira elementissään... Kyllä siamilainen on kaunis kissa, kuten on pakko jälleen todeta!


Harvinainen, tarkentunut kuva Moirasta. Aikalailla kaikki noi alkuajan kuvat on tarkentumattomia, koska Moira luikahti aina karkuun kun kuului rasahdus, tömähdys tai jokin muu hirvittävä ääni. Piilossa sitten pysyttiin seuravat pari tuntia, joiden jälkeen uskalsi käydä jo kurkkimassa että onko turvallista tulla esiin.


Moira elementissään! Moiralla on järjettömän pitkä kieli ja aina toisinaan (suomeksi: usein) se roikottaa kieltä ulkona. Usein rituaaliin kuuluu myös kieroon katsominen samalla. Moira saattaa mennä ympäriinsä pitkänkin aikaa kieli pihalla.Aikaa jolloin Max oli vasta Moiran kokoinen! Moira sai kärsiä Maxin murrosiästä ja sai turpaansa monta kertaa päivässä. Peitot ja tyynyt vaan lenteli kun Max ja Moira otti matsia keskenään. Nykyään siinä on vielä Minniekin mukana, joten meno on jo aika hurjaa...

Ei kommentteja: