keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Mökkikaipuu

Ulkona alkaa olemaan jo sen verran viileää, että meidän porukkaa tuskin saa mökille enää saunareissua pidemmäksi ajaksi ennen kevättä.Harmittaa hieman, koska koko porukka nauttii mökillä olosta.

Päädyinpä mökkikaipuuta lievittääkseni selailemaan mökkikuvia loppukesälta ja muistelemaan viimekesän ensimmäistä ja viimeistä koko perheen mökkimatkaa. Kissat kun olivat emännän pikkusiskon hoteissa Keski-Suomen ja Lapin matkan ajan, eivätkä näin ollen päässeet isäntäväen mukaan tutustumaan Keski-Suomen mökkiin. Ensimmäinen mökkimatka kuitenkin sujui mallikelpoisesti, ja kaikki kolme kotikissaa nauttivat ulkoseikkailuista. Max tosin säikähti jouduttuuan nenäkkäin jonkun naapurin kissan kanssa ja pysytteli kaksi tuntia visusti saunan alla, mutta tilanteesta selvittiin ruokakupin avulla!


Max ja Moira vapautettiin villiin luontoon eli irti remmeistä sen jälkeen, kun Moira sujautti itensä vapaaksi valjaista ja remmistä. Todettiin, että eiköhän nämä meidän kotikissat ole sen verran mukavuudenhaluisia, että tulevat kotiin. Max kun ei voi käydä esimerkiksi pissalla ulkona, saati sitten syödä jotain elävää!

 "Äiti mulla on pesä!"

Minnie joutui  tyytymään remmissä seikkailuun, tyttö kun on sen verran hömelö, että luultavasti olisi juossut perhosen perään ja eksynyt. Hyvin näyttivät seikkailut tosin maistuvan myös remmin päässä. Mummon omenapuut tosin saivat kyytiä kun Minnie harjoitti kiipeilytaitoja... Kyytiä saivat tosin myös kaiken maailman pikku ötökät, ruohon korret ja kaikki pieni ja jännittävä, mitä maasta löytyi. Minnie siis käytännössä siivosi pihaa!

Suuri seikkailija saapuu!


Välillä Minnien piti käydä mamman sylissä turvassa seikkailujen lomassa. Kun oli päiväunet otettu, jatkuivat seikkailut entistä hurjempina. Esimerkiksi ihana, nokinen ja tuhkainen kivigrilli oli Minnien mielestä maailman täydellisin leikkipaikka. Isäntäväki ei tosin arvostanut grilliä leikkipaikkana lainkaan niin paljon...

Ja toinen suuri seikkailija!

Kyllä siamilainen on kaunis kissa! Moiraa taitaa ottaa päähän...

...mutta pian taas naurattaa!

Tämä kissaperhe ainakin odottaa jo innolla ensi kesän mökkiseikkailuja, ties vaikka joku nappaisi hiiren! Nyt ei auta kuin tyytyä ulkoilemaan remmin ja valjaiden avulla kotikulmilla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahhahhaa tosi huippuja ilmeitä tolla simskulla! :)

Jenni kirjoitti...

Piti kurkata, mitä mainion nimimerkin taakse kätkeytyi, ja täällähän oli tosi kiva kissablogi! Tulen uudestaankin - ja liityn nyt heti lukijaksi, ettei varmasti unohdu.

Tiikerikissat kirjoitti...

Joo, Moira on kyllä ilmeiden mestari! Joko on hassu ilme tai punaiset silmät :D

Jenni, kiitos kiitos :) Yritetään pitää tasoa yllä!