keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kissa kesäkuntoon!

Minnien tulon jälkeen Max-herramme on päässyt keräämään hieman talviravintoa, josta nyt pyritään kuitenkin pääsemään eroon. Kissanpentujen raksut vaihdettiin aikuisten raksuihin ja märkäruoan määrää pienenettiin sillä seurauksella, että Max uskoo tällä hetkellä kuolevansa nälkään.

Mamma nappasi Maxista joku aika sitten muutaman hauskan kuvan, kun herra keikkaroi keittiönpöydällä esittelemässä steariinista häntäänsä. Maxhan tosiaan kävi dippaamassa häntänsä kynttilään ja kulki kuukauden verran kantaen hännässään mukana kahta isoa steariinikönttiä, joita mamma ei saanut irti edes leikkamalla, koska olivat ihossa kiinni. Lopuksi sitten irtosivat kaikki karvat steariinin ympäriltä ja Maxilla oli pitkään kaljuja läiskiä hännässä. Tällä hetkellä karva on alkanut jo vähän kasvamaan, joten Max ei ehkä jää kaljuhännäksi!


Max tarkkana; lattialla menee saalis...

Eipä mennytkään! Vaara ohi, aika ottaa rennosti.

Ei mutta, tuollahan se saalis taas menee!


Ja loppuun vielä kokeilukuvaa Moirasta ilman salamaa vanhalla kameralla. Uutta mamma ei ole vieläkään (kolmen kuukauden jälkeen) päässyt testaamaan, koska akkulaturi on kadonnut teille tietämättömille ja uuden hankinta tuntuu aina jäävän, kun rahaa tipahtaa tilille...


Moira siis peruselementissään. Kieli ulkona ja tuima ilme naamalla... On se siamilainen kyllä kaunis kissa.

Ei kommentteja: